Välkommen till
Svenska Taxklubben!
SvTK var Sveriges första specialklubb för hundar, grundades 1901 och är direkt ansluten till Svenska Kennelklubben (SKK). Vi har 20 lokalavdelningar och med drygt 5.000 medlemmar är vi den femte största rasklubben i Sverige (2018). Vår ambition är att fortsätta utvecklas som rasklubb - tillsammans med dig och våra fantastiska taxar! Har du frågor om rasen eller klubben, kontakta gärna vår styrelse.
 

 
* VIKTIGT MEDDELANDE *

Uppdaterad information kommer att finnas på skk.se

2019-09-10: SKK har beslutat att stoppet för norska hundar på svenska evenemang kvarstår och gäller tills vidare.

2019-09-06: Okänd sjukdom drabbar hundar i Norge = smittorisk!

- Inga norska hundar på svenska evenemang -

Med anledning av information som idag kommit till SKK från Norge rörande ett allvarligt sjukdomsutbrott hos hund har inneburit att ett antal hundar dött. SKKs presidium har idag tagit beslut om att inte tillåta hundar boende i Norge att delta på utställning, prov, tävling eller beskrivning tills vidare. Förnyat beslut tas i nästa vecka när mer information erhållits från Norska och Svenska myndigheter. SKK uppmanar arrangerade klubbar att återbetala inbetalade anmälningsavgifter samt att omedelbart informera berörda ägare om beslutet. Norsk Kennel Klubb har som en konsekvens även stoppat utställningar, prov och tävlingar i Norge.

Mer info finns att läsa på bifogade länkar.

Vänligen vidarebefordra till era lokala klubbar.
 


 


Svenska Taxklubben subventionerar 100 kr för medlemmar!

Fem goda skäl att köpa en tax!

Agria Taxförsäkring

Svenska Jägareförbundet

 

 

 

WEBBMASTER & DESIGN
Har du frågor om hemsidan?
Kontakta Annika Stjärneving
Information om hemsidan?
Läs gärna här
!

Tax ska du ha för besöket!
      i dag
   i veckan
   i månaden
   totalt
 

 

 

 

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER
SvTK lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att SvTK lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med SvTKs berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande SvTK och SKKs behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub.

__________________________________________________
© Svenska Taxklubben © Design & Layout av Starwings.se