UPPFÖDARE
- TILLBAKA - 

Söker du en uppfödare av tax? Taxklubbens uppfödarregister är till för dig och de uppfödare i Sverige som är medlemmar i klubben och arbetar för rasens bästa. Uppfödare som strävar efter att föda upp friska hundar som har förutsättning att leva ett långt liv, med temperament och utseende som rasstandarden beskriver. Uppfödare ska vara väl förtrogen med och följa gällande Djurskyddslagstiftning, Jordbruksverkets föreskrifter, SKK’s avelspolicy och SKK’s grundregler samt RAS.

Uppfödarregistret

Korthårig tax

Långhårig tax

Strävhårig tax

Listor uppdaterade 13/5 -19

Uppfödare som ej betalat
har plockats bort från listan.

 


Det finns en tax för alla smaker!

Vill du stå med i uppfödarregistret?

Betala in årsavgiften 150 kr till SvTKs BG 577-6406. Ange ”uppfödarregistret och kennelnamn”. Betalning senast 31 januari. Vid utebliven betalning tas din kennel bort från hemsidan, likaså vid uteblivet medlemskap i Svenska Taxklubben. Kopiera nedanstående, klistra in i ett mejl, fyll i uppgifterna och skicka till: webbmaster@taxklubben.org Står du med sedan tidigare meddelar du bara webbmaster ditt kennelnamn och hårlag.

  • UPPFÖDARREGISTRET
    Hårlag & storlek, Kennelnamn, Förnamn Efternamn, Adress, Telefonnummer, E-post, Hemsida.

Notera att uppfödarregistret endast erbjuds för uppfödare i Sverige som är medlemmar i Svenska Taxklubben. Kontrollering sker via medlemsregister. Uppfödaren ansvarar själv för att uppgifterna är korrekta.


 

__________________________________________________
© Svenska Taxklubben © Design & Layout av Starwings.se