Information om hemsidan

Ansvarig
Ansvarig utgivare för innehåll på hemsidan är Svenska Taxklubbens styrelseordförande. Klubben ansvarar ej för innehåll på sajter som länkas.

Bilder
I och med att man skickar in bild har fotograf medgivit Svenska Taxklubben fritt förfogande av bilden utan ersättning, att användas på Svenska Taxklubbens hemsida och Facebooksida. Det är alltså INTE tillåtet att kopiera bilder för eget bruk utan fotografens tillåtelse.

© Copyright
Svenska Taxklubbens hemsida är skyddad enligt upphovsrättslagen SFS 1960:729 vilket innebär att innehåll och material på hemsidan tillhör Svenska Taxklubben (om inget annat anges). Grafik och layout tillhör Annika Stjärneving och görs i Adobe Photoshop

Logotype
Använd gärna länk: www.taxklubben.org eller bara taxklubben.org

Navigation
Hemsidan är indelad i ramar (frames) med en meny för enkel navigation. I menyn finns rubriker och en del undersidor, t ex: 'Aktiviteter' med ytterligare sidor:

  • länk till > Prov och utställning - hur går det till?
  • länk till > Utställning
  • länk till > Drevprov
  • länk till > Grytprov
  • länk till > Viltspårprov
  • länk till > Ungdomsläger

taxklubben.org är en registrerad domän hos Loopia.se. Dessa sidor skapas manuellt i html-kod med Windows XP Notepad och uppdateras i Frontpage. Anledning till att hemsidan görs i grundläggande script, och inte i den senaste teknikens tjänster såsom wordpress och liknande, är för att vi vill ha en levande hemsida, anpassad för alla taxälskare.

Webbmaster
Hemsidan är skapad av Annika Stjärneving och uppdateras efter uppdrag från styrelsen. Har du förslag angående hemsidan är du välkommen att kontakta henne via mejl: webbmaster@taxklubben.org Har du övriga frågor, förslag eller funderingar så kontakta styrelsen.

Viktigt!
Misstänker du att något inte är uppdaterat? Då måste du tömma datorns minne och temporära filer. Det beskrivs hur du gör här » Rensa cacheminnet

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER
SvTK lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att SvTK lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med SvTKs berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande SvTK och SKKs behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub.
 


Mars 2018: Hejsan taxälskare!

Jag hoppas du trivs med Taxklubbens ny-gamla hemsida, det är ett spännande uppdrag som jag hoppas jag förvaltar väl. Tidigare skötte jag Taxklubbens hemsida via wordpress sedan maj 2016, men det är inte ett tillförlitligt program, hur modernt det än tycks verka. Så vi har gått tillbaka till gammal hederlig hemside-kod utan onödiga tillägg, men ändå något anpassad för surfplatta och mobil. Taxklubbens hemsida är stor och fylld med mycket information och många intressanta sidor. Om du hittar något som inte stämmer mejla webbmaster@taxklubben.org med de rätta uppgifterna, tack!

Mitt namn är Annika Stjärneving och jag bor på Västkusten utanför Varberg i Hallands län. Till yrket är jag webbdesigner, gjorde min första hemsida 1999, och har gått många datautbildningar genom åren. Jag är mycket noggrann och kreativ och gillar det där lilla extra. Mina rötter är i grupp 8 med cocker spaniels sedan 1997, men har på senare år fått äran att tillhöra grupp 4 med korthårig dvärgtax. Och mitt hjärta klappar lite extra för begreppet dual purpose, då jag anser att en hund kan vara både vacker och duktig. Jag har varit aktiv i föreningslivet sedan många år, både inom rasklubb och specialklubb, med förtroendeuppdrag såsom t ex sekreterare, jaktansvarig och utställningsansvarig. På min fritid ställer jag gärna upp som utbildad ringsekreterare, certifierad utställningsarrangör (CUA), funktionär och jaktprovsledare.

Ser fram emot en fortsatt glad och givande framtid tillsammans med er alla!

Bästa hälsningar från webban
Annika Stjärneving
webbmaster@taxklubben.org
Starwing Design

__________________________________________________
© Svenska Taxklubben © Design & Layout av Starwings.se