Välkommen till
Svenska Taxklubben!
SvTKvar Sveriges första specialklubb för hundar, grundades 1901 och är direkt ansluten till Svenska Kennelklubben (SKK). Vi har 20 lokalavdelningar och med över 5.000 medlemmar är vi den femte största rasklubben i Sverige. Vår ambition är att fortsätta utvecklas som rasklubb - tillsammans med dig och våra fantastiska taxar! Har du frågor om rasen eller klubben, kontakta gärna vår styrelse. Och kika gärna in på Taxklubbens Facebook och Instagram.


 

 Stoppa smuggelhundar och massimporten av hundar – skriv under SKKs upprop! >>> KLICKA HÄR 
   


Svenska Taxklubben subventionerar 100 kr för medlemmar!

Bli medlem och ta del av alla förmåner!

Fem goda skäl att köpa en tax!

Agria Taxförsäkring

Svenska Jägareförbundet

 *

 

 *

 WEBBMASTER & DESIGN 
Har du frågor om hemsidan?
Kontakta Annika Stjärneving
 Info om hemsidan, läs här

Tax ska du ha för besöket!
      i dag
   i veckan
   i månaden
   totalt
 *

 

  Viktigt!
Misstänker du att något inte är uppdaterat? Då måste du tömma datorns minne och temporära filer. Det beskrivs hur du gör här » Rensa cacheminnet

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER
SvTK lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att SvTK lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med SvTKs berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande SvTK och SKKs behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub.

__________________________________________________
© Svenska Taxklubben © Design & Layout av Starwings.se