Ungdomsläger

Hjärtligt välkomna till årets ungdomsläger!

Alla barn och ungdomar i Svenska Taxklubben är hjärtligt välkomna till 2024 års ungdomsläger, som även i år förläggs till Gammelkroppa mitt i den Värmländska skogen vid vildmarkssjön Yngens utlopp, den 27 – 30 juni.

Priset är 1 600 kr/barn (1 000 kr för medföljande syskon) och inkluderar allt.
Inbetalningen görs på SvTKs bg. 577-6406 i samband med anmälan.

Barn mellan 7-10 år är välkomna att delta i vårdnadshavares sällskap.

Anmäler dig gör du senast den 10 juni till Linda Levin, som lättast nås via e-post: tinylollies@outlook.com, eller telefon: 070 – 73 156 89

Fyll i denna anmälningsblankett!

Har du frågor eller vill veta mer så hör av dig till:
Linda Levin på telefon: : 070 – 73 156 89, eller
via e-post: tinylollies@outlook.com

De aktiviteter vi planerar att ha med i år är: ringträning och en gemensam utställning, viltspår, agility, rallylydnad, bad, disco, löptävling med hund, m.m.

Mer om våra aktiviteter hittar du på hemsidan: www.taxklubben.org  samt i kommande nummer av tidningen Taxen.
Varmt välkomna!


Lyckat taxläger 2019!

Ringträning och utställning, viltspår, agility, rallylydnad, bad, disco, löptävling med hund m.m. är aktiviteter vi roar oss med på ungdomslägret. Det pågick under 27  30 juni 2019 på Gammelkroppa skogsskola utanför Filipstad och var mycket uppskattat, hoppas vi ses nästa år! Många härliga bilder ses här!


Lyckat taxläger 2018!

Lägret pågick under 28 juni till 1 juli 2018 på Gammelkroppa och var väldigt uppskattat i år igen! Aktiviteter i år var ringträning med utställning, viltspår, agility, rallylydnad, bad, disco, löptävling med hund m.m. Reportage om lägret finns i tidningen Taxen nr 4 2018. 


Lyckat taxläger 2017!

Sol, bad, agility, rallylydnad, skytte, utställningsträning, spår och trekamp – allt detta hinner vi med på Taxklubbens ungdomsläger. Lägret pågick under 29 juni till 2 juli 2017 på Gammelkroppa skogsskola utanför Filipstad och var mycket uppskattat även i år!


Lyckat taxläger 2016!

Många roliga aktiviteter
23 ungdomar med lika många taxar var på Svenska Taxklubbens ungdomsläger tillsammans med ledare och en del föräldrar. Lägret hölls den 12 – 14 augusti på Gammelkroppa Skogsskola & Konferens utanför Filipstad. Ett läger som rymde många roliga aktiviteter; viltspårs- och utställningsträning, rallylydnad, agility, utställning barn med hund, disco, grillkväll och bad. Och många tillfällen att umgås med kompisar och skaffa nya sådana som till exempel Hugo Lidslot gjorde som stolt uppgav att han fått tre nya.
– Jag ska åka till lägret varje år för jag gillar taxläger, säger han bestämt och fortsätter;
– Det roligaste var springtävlingen med Rota. Fast det var svårt för hon ville inte. Hon ville nog hellre leka för hon är bara sju månader. Det var också roligt att spåra men inte så enkelt. Fast hon hittade skanken, men något godis ville hon inte ha för hon var inte hungrig. Men vi ska träna till nästa år. 🙂

Positiva ungdomar och ledare
– Den enda kritiken vi fick var att lägret var för kort. Så nästa år blir det fyra dagar i stället för tre, säger Agneta Ståhle, ordförande i Svenska Taxklubben och en av ledarna på lägret. Hon fortsätter;
– Allt var väldigt bra och jättetrevligt. Vi hade bra boende, vackra omgivningar och god mat. Och det var så roligt att se hur positiva och glada ungdomarna var och att de ville göra så mycket tillsammans med sina hundar. Men allra roligast var nog att se hur fantastiskt måna de var om sina taxar och hur väl de tog hand om dem. Det bådar gott för nästa års läger och för framtiden, sammanfattar Agneta nöjt 2016 års taxläger.

bild_ungdomslager2016