Taxuppfödare

Tre varianter av tax

Söker du en uppfödare av tax?
Taxklubbens uppfödarregister är till för dig och de uppfödare i Sverige som är medlemmar i klubben och arbetar för rasens bästa. Uppfödare som strävar efter att föda upp friska hundar som har förutsättning att leva ett långt liv, med temperament och utseende som rasstandarden beskriver. Uppfödare ska vara väl förtrogen med och följa gällande Djurskyddslagstiftning, Jordbruksverkets föreskrifterSKK’s avelspolicy och SKK’s grundregler samt RAS.

Uppfödarregistret
 
Listorna uppdaterade 2023-11-11
Står du inte med på listan?
Läs nedan.

Vill du stå med i uppfödarregistret?
Då är du som medlem i Svenska Taxklubben välkommen att skicka uppgifterna med hjälp av formuläret nedan till webbmaster för publicering.
Annonsering är numera gratis!
Vid uteblivet medlemskap i Svenska Taxklubben tas annonsen bort. 

Fyll i formuläret längst ned på denna sida och tryck på ”Skicka”

Notera att uppfödarregistret endast erbjuds för uppfödare i Sverige som är medlemmar i Svenska Taxklubben. Kontrollering sker via medlemsregister. Uppfödaren ansvarar själv för att uppgifterna är korrekta.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER
SvTK lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att SvTK lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med SvTKs berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande SvTK och SKKs behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub.

Formulär för anmälan till uppfödarregistret